• Jármű


    fényezés és javítás

  • Jármű


    fényezés és javítás

  • Jármű


    fényezés és javítás

Cégünkről

Az EuroBrill '97 Autójavító Kft 1997 óta foglalkozik személy- és kisteher gépkocsik karosszéria javításával és fényezésével. Az országban fellelhető összes kis és nagy gépjármű biztosítóval kapcsolatban állunk.

Cégünk budaörsi lakóövezetben kialakított telephelyen tevékenykedett és fejlesztett A növekvő megrendelések és a bővülő ügyfélkör száma miatt a lakóövezetben történő terjeszkedés végessé kezdett válni, ezért 2002-ben szükségessé vált egy Törökbálint és Budaörs közigazgatási határán elhelyezkedő, 5000 nm földterület vásárlása. A terület megszerzésére irányuló szándékot nagyban befolyásolta a földrészlet gazdasági és ipari besorolása (KG -6) valamint az M7-M1 autópálya rendkívüli közelsége. Az ipari park jelenlegi elnevezése FSD Park.

Az EuroBrill '97 Autójavító Kft fejlesztései a vásárolt területen indultak el 2005 -ben. Egy új beruházás keretén belül szándékunkban állt egy korszerű javítóüzem létrehozása. A tervezési és engedélyeztetési feladatok után, 2008 tavaszán indult el az 1400 nm területű karosszériajavító és fényezőüzem építése. A feladatot 2009 november végére sikerült megvalósítani. Az érdemi javítói munkákat 2010 január 4-én indítottuk el.

Az üzemben nyolc állásos korszerű helyi elszívásos fényező előkészítő állás, valamint két alapozó és két BLOWTHERM gyártmányú fényezőkabin helyezkedik el.

A szerelő és karosszérialakatos műhelyben három padlószinti 3,5 T emelő valamint egy AUTOROBOT gyártmányú karosszéria húzató pad teszi lehetővé a munkavégzést.

Galéria

 

DSC
DSCF
IMG 20160301
IMG 20160216
DSCF
DSC
DSC
DSCF
DSCF
DSC
DSC
DSCF
DSC